Teatre a Girona

En Jan Totlifan

0 vots
En Jan Totlifan
En Jan Totlifan

Auditori de la Merce

Pujada de la Merce, 12 17001 - Girona

Telèfon: 972 223 305
Web oficial
28 de Gener de 2018
6 €
Horari: 12:00

L'estaquirot teatre

Aquesta és la història d'en Jan, un nen que de petit a casa seva li feien tot, així que no li calia aprendre a fer res si ell no volia... Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot.
Però un dia, quan en Nicolau va tenir prou diners, va dir-li que s'en volia anar a viure tranquil a les Illes Verdes. En Jan no sabia viure sense ajuda: ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols de menjar-se la sopa era capaç...!
Així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau travessant camps i ciutats, i llocs desconeguts per ell com una granja i un port. I va passar que, a poc a poc, va anar aprenent moltes coses. Quan va arribar per fí a les illes Verdes i el va trobar, se'n va adonar que ja sabia fer gairebé de tot i que no calia que algú altre li fés res. Llavors va decidir quedar-s'hi a viure i ajudar en Nicolau amb la seva parada ambulant de gelats, com dos bons amics.

Autor: L'Estaquirot, teatre. Manipuladors: Núria Benedicto, Olga Jiménez, Albert Albà. Tècnica: Titelles manipulats sobre taula. Direcció: Guillem Albà. Escenografia: Alfred Casas. Construcció: Cia L'Estaquirot, Alfred Casas, Pedro Jiménez. Música original: Ferran Martínez. Creació, producció i realització: L'Estaquirot teatre.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Mur

Teatre

Mur

Lloc: Teatre Municipal de Girona - Girona

Data: 4 de Febrer de 2018

Microteatre fora del Teatre [llegir +]
Píndoles

Teatre

Píndoles

Lloc: Teatre Municipal de Girona - Girona

Data: 27 de Gener de 2018

Microteatre fora del Teatre [llegir +]
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Descobreix quant s'embutxaquen els protagonistes de «Juego de Tronos» o de «Modern Family» [..]
Deixa el teu comentari
Peyu descobrirà a Òdena un català que fa pets amb les aixelles.